Kanser Otu Nası Demlenir ve yapılışı.

Kanser Otu Nası Demlenir ve yapılışı.


Bitki toplanma zamanı temmuz ortası veya ağustos ortası gibi bitkinin çiçek açmamış halinde iken ve yapışkanlığının en yoğun olduğu zamanda toplamanız gerekiyor. Topladığınız bitkileri yıkamayınız. Bitkiyi topladığınız alanlar yerleşim ve yol kenarından uzak alanlardan olmasına dikkat edin.Topladığınız bitkileri gölgede ve toz olmayacak bir ortamda iyice kurutun. Bitki toplama zamanı sıcak günlere denk geldiği için tahmini 2-3 gün gibi kısa bir sürede kuruyacaktır. Kurutuğunuz bitkileri nemden ve güneş ışığından koruyun.Kurumuş bitkiyi ufalayın dallarını ve yapraklarını harmanlayın. Günlük kullanım için ince belli bir çay bardağı doldurun. İnce belli 1 bardak,yaklaşık olarak 10.gr, civarı gelir ve 1 günlük kullanacağınız miktardır. Yada 2-3 orta boy otun dalından elinizle bölerek kaynayan suyun içine atın. Resimlerde miktar gösterilmiştir. Hazırlama aşaması 1 litre suyu kaynatacak olduğunuz kaba koyunuz ,bir bardak otu yada yada 2-3 orta boy otu bölerek kaba koyduktan sonra kabın kapağını kapatın ve kısık ateşte 10-15 dakika suyu kaynatın. Dikkat etmeniz gereken kaynama esnasında buharını kapağı açıp kaçırmayınız.Kaynama işi tamamlandıktan sonra kabı ateşten alın ve demlenmesi için soğumaya bırakın. Daha sonra bir cam kaseye suyunu iyice süzün ve bitkinin kırıntıları ayrılsın.Tamamen soğuyunca,da 1 günlük içeceğiniz bitki suyunu elde etmiş olursunuz suyu sabah yatağınızdan kalktığınız andan itibaren akşam yatağınıza girene kadar bitirin  aç veya tok fark etmiyor. Her gün günlük olarak aynı işlemi tekrarlayın. Bu bitki suyunu 21 gün boyunca aralık vermeden için. Şu ana denk kullananlardan bazılarında yan etki olarak şişkinlik ve gaz yaptığıdır. Ama tabi,ki karar size kalmıştır kullanıp kulanmamak. Bitkinin suyunun tadı biraz acı ve hafif kokusu vardır. 


Kanser Otu Hazirlanisi
Kanser Otu Hazirlanışı


Kanser Otu Hazirlanisi
Kanser Otu Hazirlanışı



Kanser Otu Hazirlanisi
Kanser Otu Hazirlanışı



ALLAH’IN İZNİ VE ŞAFİ İSMİYLE İNŞALLAH ŞİFA BULURSUNUZ...

Bu tedavi boyunca şeker ve şekerden üretilen ürünler yerine kavun karpuz gibi doğal olanlar tüketin Sigara içmeyeceksiniz. Yağsız ve tuzsuz haşlanmış et yiyeceksiniz her türlü yağlı yiyeceklerden kaçının.
.
ÖNEMLİ UYARI DİKKAT: 

Bitkiyi kullanıp yan etki gördüğünüz anda doktorunuza danışmayı unutmayın. Hamileler kullanmadan önce muhakkak doktorunuza danışınız. Bu aktarılan bilgiler tecrübeye dayalı bilgilerdir. Şifa sahibi Allah'tır. Lütfen sizde bu bilgilerin ışığında, bu bitkinin faydaları konusunda yorumlar kısmında bilgi paylaşımlarınızı yapınız. Ve bitki hakkındaki bilgilerinizi paylaşmaktan kesinlikle kaçınmayınız. Bitki hakkında kesin bir bilgisi olan okuyucularımızdan rizcamızdır yorumlar kısmında bilgisini paylaşarak daha faydalı olabilirler.

4 yorum :

  1. Bi yerde okudum ilk kaynatip daha sonra otu atip sonra tüpü söndürnce daha iyi geldiğini yazmislar acaba nasil daha cok faydasini görürüz otla birlikte de kaynatarak mi yoksa atip beklemek mi ?

    YanıtlaSil
  2. Biz özellikle İzmir'e gidip kendimiz topladık eşim 7 ayda akciğer kanserini yendi çok şükür ama şöyle bir durum var biz dağdan topladık araba geçmeyen egzoz dumanıni almayan yerlerden olması şart biiznillah bunu içen iyileşir şifa bulur Allah'ın izni keremiyle . Manisa'dan da geldi onu da başka birine göndereceğim onun durumu daha vahim kanser heryerine sarmis inşallah Allah onada şifasını verip biran önce bu illetten kurtarır.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, Öncellikle geçmiş olaun.7 ay boyunca hangi sıklıkta bu bitkiyi kullandınız bilgi verirseniz memnun olurum.

    YanıtlaSil
  4. Bitkinin etkinliği için en önemli nokta oksijeni çok ve hava kirliliği olmayan bölgelerden toplamış olması. Şifa özelliği göstermesi yapışkan olmasından kaynaklı. Ama bu özelliği yetişme ortamı eğer kirli havaya sahipse bu kirliliği bünyesine almasına neden olur. Onun için ormandan toplanması şart. Temin edecekseniz buna dikkat edin. Eğer kendiniz gidemezsiniz mutlaka güvenilir yerden temin edin. 05301849741 nolu telefondan güvenilir temin yapabilirsiniz

    YanıtlaSil